Az én mumusom

Nem olyan régen, arra az elhatározásra jutottam, hogy mivel hamarosan megszületik a kisfiam, és nem igazán fogok tudni a megszokott módon rendezvényekre és kiállításokra látogatni, viszont az egyedi ékszerkészítést nem fogom tudni abbahagyni, mert hát a pénzre szükségünk lesz, szükségem van egy olyan fórumra, ahol nélkül is folyhat az értékesítés, hogy nekem jelen kellene lennem vagy el kellene mennem valahova, a termékeimmel együtt. Tudom, hogy ez egy nehezebb út, mert a vevő számára biztosítani kell a vásárláshoz a biztos döntést igénylő összes információt, és ez nagy nehézsége ennek az egésznek, de nem igazán marad számomra más út, úgyhogy bár egyáltalán nem értek a web világához, és tartok is tőle, neki kellett fognom.

Azt tudom mondani, hogy tökéletes csapatot találtam a web felületének kialakítására. Már majdnem kész van minden a shoppal kapcsolatban. A színkialakítás, a design, a formaterv, a logó és még sorolhatnám, azonban nagyon nehezen találtam csak rá arra a csapatra, akikben bízhatok és akikre számíthatok a termékfotózás feladatait tekintve. Mert hát tudom, és fel is hívták rá a figyelmem, hogy nem lesz elegendő, ha én itthon a saját készülékemmel csinálok képeket a shopba, mert nem lesz elég részletgazdag, jól bevilágított és valósághű sem. Ez persze abból a szempontból nagy veszély, hogy ha nem érzi biztonságban magát a vevő, akkor egész egyszerűen nem fogja megvásárolni az ékszert. Lehet, hogy megtetszik neki és felveszi velem a kapcsolatot, hogy meg szeretné nézni, de én pont ezt a kört szeretném a folyamatból kihúzni.

Én megmondom őszintén, hogy mumusként tekintek már a feladatra, mert nagyon sokáig keresgéltem, mire megtaláltam a tökéletes választást. A Fotoda csapatára esett ugyanis a voksom, és ezt úgy látszik nem is kell megbánnom, de előtte legalább három esetben eljutottunk a mintaképig, ami egyetlen esetben sem felelt meg. Én ugyanis azok alapján nem mertem volna vásárolni. Így most már azonban azt mondhatom, hogy jövő héten várhatóan meglesz minden, el is tudom indítani a shopot, és kíváncsian figyelhetem, hogy vajon a vevők is úgy gondolkodnak-e, mint én azt gondoltam, a vásárlást tekintve. Az biztos, hogy a termékfotós mumusom legyőzésre került. A többiben reménykedem, hogy jól alakul.