A legjobb választás!

Cégvezetőként az ember elég sok mindent el tud rontani, persze ezek között találunk olyan feladatokat, melyeket viszonylag kevés anyagi és morális kár mellett ki lehet javítani, viszonylag gyorsan, és olyan döntéseket is lehet sajnos hozni, ami aztán az egész cég működését megnehezíti, vagy akár a teljes sorsát meg is pecsételi. Egy építőipari vállalat feladat ellátásában mindig vannak olyan részek, ahol akár egy-egy nem várt esemény, akár egy munkás figyelmetlensége vagy pusztán baleset miatt veszélynek van kitéve a munkavállalók testi épsége és persze ilyen téren akár a céges működés is, főleg, hogy ha anyagilag nem igazán stabil lábakon álló vállalatról beszélünk. Ez ellen egyetlen dolgot lehet tenni, profi és megbízható szakemberekkel kell a különböző kihelyezendő feladatokat ellátni.

Mire gondolok pontosan? Például arra, hogy láttam már olyan partner céget tönkre menni egy tragédiával végződő munkahelyi baleset miatt, aki iszonyatosan erős anyagi háttérrel rendelkezett és komoly tervei és lehetőségei voltak a jövőre nézve, azonban egyáltalán nem tudták kezelni a kialakult helyzetet és problémát, hiszen jócskán hibásak voltak már a kialakulásban is, mert hiányzott a megfelelő munkavédelem és a munkavédelmi rendszer valódi biztonságot nyújtó hatása. Emlékszem, hogy fiatalon is nem egy ilyen eset szegte utamat, amiből hihetetlen erősen megtanultam, hogy nem szabad ezeket a fontos feladatokat félvállról venni, hiszen persze, csak akkor érezteti fontosságát a munkavédelem is, hogy ha baj van, akkor azonban végzetesen.

Én kezdetektől fogva az Activesafety csapatával dolgozok együtt és azt kell mondjam, hogy tökéletes partnert találtam meg a személyükben. Hosszasan keresgélve sem találnék még egy ilyen csapatot ebben biztos vagyok. Pontosak, megbízhatók és iszonyatosan gördülékeny a közös munka velük. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket, ha most állnak megbízható munkavédelmi partner keresés előtt. Ha őket választják biztos vagyok benne, hogy tökéltesen elégedettek lesznek, legalább annyira, mint amennyire én az vagyok.