Az én kedvenc márkám

Ha manapság egy nőt megkérdezünk, hogy mi a kedvenc márkája, sokszor hatalmas vagyonba kerülő márkákat hallunk viszont válaszul, még akkor is, ha tudjuk, hogy esetleg nem telik rá az adott embernek, vagy épp közel sem használ ilyen márkás dolgokat, mert jóval egyszerűbb termékeket találunk a fürdőszobájában. Manapság nem trendi egyszerű és jó áron kapható termékeket használni. Nem tudom ez mikor alakult így, de én már előszeretettel kérdezgetem az ismerőseimet mit használnak, és a tendencia tényleg felismerhető.

Persze mindenki furcsán szokott rám nézni, amikor visszafordítva a kérdést, hogy én mit használok, bátran és büszkén mondom el, hogy csakis avon termékeket, mert gyerekkorom időszakát idézik, amikor édesanyám elkezdett megismertetni ezekkel a termékekkel, amikor néha besurrantam a szobájába és játszani kezdtem a smink termékeivel vagy épp az arcrémeivel, és bizony azóta csak jobb minőségűek lettek ezek a termékek, amik az igényeimet maximálisan ki is elégíti, és bizony az sem mindegy, hogy egyrészt könnyen be tudom szerezni őket a pipereshop.hu oldal segítségével, másrészt pedig jó áron meg tudom kapni ezeket a termékeket.

Vannak személyes kedvenceim is, amikre mindig nagyon figyelek, hogy véletlen se maradjak nélkülük, hiszen látom az arcomon például az eredményt a faberlic termék használata által, de ide sorolhatom például a kedvenc habfürdőmet is, vagy egy-egy smink terméket, ami nélkül nem tudom az utcai egyszerű sminkemet elkészíteni reggel. Én nagyon szeretem ezeket a termékeket, és biztos vagyok benne, hogy bőven felveszik a versenyt bármelyik magas áron kapható márka minőségével. Egyébként sem szeretnék sosem egy valag pénzt a smink termékeimre költeni, főleg nem így, hogy jó minőségűek és nagyon szerethetőek ezek a termékek.