Lecserélnéd apple termékedet? Segítünk!

Mit is takar az almabazar.hu kifejezés? Kérdezgetik ezt sokan, akik betérnek hozzánk, mert nem is igazán hisznek a fülüknek. Lehet ugyanis használt telefonokat venni számos és megannyi helyen, de egy olyan helyen sem, ahol garantálják, hogy teljesen átnézik a telefont, és ha problémás vagy hibás bárhol, akkor bizony kijavítják. Magyarul szinte egy teljeskörű szervíz szolgáltatás után ajánljuk az eszközöket megvételre.  Lehetőség van az ipad felvásárlás, a macbook felvásárlás és az iphone felvásárlás keretein belül bármelyik eszköz újra életbe helyezésére az új gazdák által.

Lehet venni magánszemélytől is ilyen eszközöket, de az valahogy mindig lutri. Nem tudni hányszor esett le, milyen alkatrész van benne, ami nem annyira tökéletesen működik már, vagy épp mely gombja lazult meg és még sorolhatnám a lehetőségeket. Ezeket mi mind kijavítjuk, orvosoljuk, és szinte egy teljesen új telefont kínálunk kézhez vételre a régebbi szériákból is így, ráadásul jó áron. Mi értünk ezekhez a telefonokhoz és laptopokhoz, ipad-okhoz, hiszen ezeknek a szervízelését végezzük napi szinten is, így biztos lehet benne minden vásárló, hogy nem kell aggódnia a minőségért. Mi pedig biztosak vagyunk benne, hogy jó felhasználói lesznek ezeknek az eszközöknek a továbbiakban.

Hiszen gondoljunk csak bele a másik oldalba is, hogy ha le kell valamit cserélni, eladásra ritkán szánjuk magánszemélyként a fejünket, mert bonyolult, időigényes és nehézkes, de a polcra nem szívesen tesszük a még működő eszközöket, hiszen csak ott porosodnak használat nélkül. Mi mindkét oldalnak segítünk.

Sőt, még abban is közre tudunk működni, hogy egy meglévő eszköz cseréjének lebonyolításában segítünk. Segítünk a lehető legjobb utódot kiválasztani és beszerezni is, a régebbi eszközt pedig egy generál után egy további jó szolgálatot biztosító gazdához továbbítjuk. Így mindenki jól jár! Keress fel minket, a cseréld le eszközöd lelkiismeret furdalás nélkül, úgy, hogy tudod, jó gazdához kerül tovább!