Kétségbeesett barátnőm legnagyobb segítsége

Nekem nem mondhatom hogy sok barátom van, sőt, nagyon kevés, szinte az egy kezemen meg is tudom számolni hogy hányan állnak úgy mellettem, hogy tényleg igaz és szinte örök barátnak nevezhetem őket, akiket ha éjjel felkeltek is tudom hogy számíthatok rájuk bármiben, és akik mellettem állnak a jó és a nehezebb időszakokban egyaránt, támogatnak és elhalmoznak a szeretetükkel. Nem is kérnék többet belőlük, hiszen tudom, hogy már az is nagyon kegyes dolog az ember életében, ha két ilyen emberre rátalál, nekem pedig három ilyen személy is gazdagítja az életemet. Persze ők sem tökéletesek, sőt, mindháromnak notórius hibái vannak, de hát én így szeretem és támogatom őket, ahogyan ők is engem.

Történt két hete, hogy az egyik barátnőm egy idegen számról teljesen kétségbeesve hívott fel, hogy összetörte a telefonját és nem tudja hogy mitévő legyen, teljesen használhatatlan a kijelző, úgyhogy esetleg tudnék-e abban segítséget nyújtani számára, hogy valamilyen xiaomi szervíz csapatot ajánlok, akik jól és gyorsan dolgoznak és meg tudnák neki javítani, mert pár napon belül delegáció érkezik a vállalathoz ahol nemrégen kezdett el dolgozni, és az első nagyobb feladta ennek leszervezése, úgyhogy hihetetlen szüksége van most a jól működő készülékére.

Én nem estem kétségbe, hiszen a xiaomiszervizshop.hu csapatánál jobbat elképzelni sem tudok hogy találna Pest környékén, úgyhogy azt javasoltam neki, hogy minél gyorsabban vegye fel velük a kapcsolatot és kérje a segítségüket. Két nappal később hálálkodva hívott fel, hogy mennyire jó helyre irányítottam, és hogy még él nem fogja tudni megköszönni ezt a segítséget, hiszen már a második napon a teljesen működő telefonját használhatta és így minden feladatot maradéktalan el tudott látni a munkahelyén is. Imádom, amikor valakinek tudok segíteni, főleg hogy ha olyan embernek mint ő, aki számomra az egyik legfontosabb a világon.