Egészséges és egyben finom

Az ember számára az egészsége főleg fiatal korában egészen egyszerűen természetes, és úgy gondolja, hogy mindig is az élete részét képezi majd. Ez teljesen normális, hiszen el sem tudja képzelni, hogy bármilyen okból elvesztené azt. Lehet az persze baleset, vagy hosszú évek kitartó munkája, de nagyon sokszor ez az egészség hirtelen hatalmas kincs lesz, hiszen veszélybe kerül, vagy egészen egyszerűen egyik pillanatról a másikra eltűnik. Ekkor persze észbe kapunk és azonnal elkezdünk mindent megadni és megtenni annak érdekében hogy újra a miénk legyen a föld egyik legnagyobb kincse. Ekkor azonban már rengeteg időt és energiát kell feláldoznunk azért, hogy valamilyen szinten vissza tudjuk szerezni.

Éppen ezért iszonyatosan fontos már az is, hogy a gyerekeket egészen pici korban arra szoktassuk, hogy mindennapi rutin feladatként tanulják meg a helyes táplálkozás és a helyes relaxáció, a pihenés feladatait. Ekkor ugyanis biztosak lehetünk benne, hogy már iszonyatosan sokat tettünk azért, hogy az ő életükből az a bizonyos felnőttként már féltve őrzött egészség jóval kevesebb valószínűséggel tűnik el vagy romlik meg. Hihetetlen értéket adunk ezzel a gyerek kezébe. Észrevétlenül, erőfeszítések nélkül. Ehhez persze nekünk magunknak kell sok energiát és erőt rááldozni, hogy életmódot tudjunk váltani, hogy ő már abba nőljön fel, azt lássa, az váljon számára természetessé.

Mi pontosan ezért kezdtünk el a férjemmel iszonyatosan odafigyelni arra, hogy mikor és mit eszünk, és ma már azt is hozzátettük, hogy milyen alapanyagokból. Számtalan esetben kellett ugyanis sajnos azzal szembesülnünk, hogy elviekben teljesen egészéges étel van az asztalon, azonban a származása, a növekedése, a táplálása miatt közel sem nevezhetjük az alapanyagot egészségesnek. Én már éppen ezért például a szarvas és a tonhal alapanyagokat csak és kizáróan az oceanfood oldaláról rendelem. Bennük tudom hogy megbízhatok, és minőségi, egészséges alapanyagokat árulnak, gyors és könnyű rendelési lehetőséggel. Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy innen rendeljen. Biztosan nem fog csalódni.