Édesapám sikertörténete

Az én édesapám egész életében arra vágyott, hogy a természet közelében élhessen, és talán még a mezőgazdasági munka is sokkal jobban tetszett volna számára, mint amit egész életében dolgozni kényszerült, hiszen az nagyon távol tartotta a természeti környezettől. Most azonban, hogy nyugdíjas lett, azt kell mondanom, hogy megvalósítja minden álmát. A család persze kétkedve nézte a törekvéseit, hiszen iszonyatosan féltettük a csalódástól, de ma már látom, és a sikerei is egyértelműen mutatják, hogy az eredmény tökéletes, az álmai valóban valóra fognak válni.

Nem mondom, hogy nyugodt maradtam, amikor elújságolta a nagy hírt, hogy a nyugdíj mellett vállalkozást alapít, amely keretében a családi kis földbirtokon termelésbe fog kezdeni. Elújságolta, hogy szeretne majd üvegházat vagy fóliát, és azt is felsorolta, hogy mennyi féle növényt szeretne termeszteni. Ezzel egészen még nem is lett volna gond, de az a földterület méret, ami a család rendelkezésére áll, az jóval több, mint amit ő kétkezi munkával túlzott erőfeszítés nélkül meg tudna művelni. Persze arra sajnos keret nem volt, hogy a céget gépesíteni tudja. Ekkor kezdtem én elgondolkodni.

Felvettem a kapcsolatot egy Pályázatíró céggel, és a következő héten már az édesapámmal együtt ültünk a közös megbeszélésen. Ennek a megbeszélésnek az eredményeként egy olyan pályázatot sikerült megírnunk, amelynek a segítségével elegendő forrás tudtunk beszerezni ahhoz, hogy a kis használat traktorunk mellé egy altalajlazító is segítse az édesapám egyéni vállalkozását. Hála a jó égnek az umwelt csapata iszonyatosan profi és tökéletes segítséget nyújtott ahhoz, hogy már választás során is a legjobb döntést hozhassuk meg. Ennek eredményeként sikerült egy teljesen tökéletes ár érték arányú altalajlazító gépet vásárolni tőlük, amivel az édesapám nemcsak, hogy tökéletesen elégedett, hanem iszonyatosan boldog is. Most már látja nem csak azt, hogy a tervei sikerülni fognak, hanem azt is, hogy én is hiszek benne és minden erőmmel támogatni fogom.