Az új munkám legnagyobb segítsége

Az ember egy új munkahelyen bizony nem mindig áll könnyű helyzetben. Nagyon sok impulzus éri, mindenkinek szeretne megfelelni és közben még a munkát is szeretné úgy csinálni, hogy azt érezzék, jó döntés volt őt alkalmazni, és nem kell féltenie a maradását a próbaidő után sem. Nekem ezzel kicsit mindig meggyűlt a bajom olyan szinten, hogy túlzottan megnyomtam a munkát, túl ügyes voltam, aztán már persze később nehéz volt hova fokozni a teljesítményt.

Most üzletkötőként helyezkedtem el, és ez sok vezetéssel jár. Nagyon sokáig nem szerettem vezetni, és nem is igazán ment jól a dolog, de azt gondolom mára már azt mondhatom, nagy bátorsággal, hogy nem kell tartanom semmitől, így belevágtam ebbe a munkába. Én nagyon szeretek emberekkel foglalkozni, így ez a része nekem egyáltalán nem nehéz, a vezetés pedig egyre kevesebb stresszt okoz nekem, kivéve, hogy a cipőim sorra mondják fel a szolgálatot.

Azt gondolná az ember, hogy csak a magas sarkú cipőkkel van gond vezetés tekintetében, de nem, mert én általában laposat hordok, nagyon szeretem akár a tornacipő feelinget is, és az is teljesen tönkre megy. Egyszerűen szétszedi a szőnyeg a sarkát ahogy sokat használom a pedálok miatt.

De hát anyukám, aki mindig kihúz engem minden bajból, ezen is segített. Még kétkedve néztem rá, mikor mondta, hogy rendelt nekem egy terméket, ami nem más, mint valami heelgood cipősarokvédő, és hogy ez teljesen meg fogja oldani a vezetés és a cipők közti problémámat. Persze nem akartam megbántani, ezért nagyon örültem neki, de azt gondoltam, ez csak egy jól hangzó dolog lehet. A legnagyobb meglepetés ért aztán hogy teljesen tökéletes védelmet nyújt a cipők számára.

Ma már emiatt sem kell aggódnom, és az új munkahelyen is nagyon jól érzem magam. Azt gondolom, szépen lassan kezd sínen lenni minden dolgom. A cipőim pedig egyre jobban érzik magukat az autós használat során, mert nem kell aggódniuk, hiszen a heelgood terméke minden védelmet megad számukra.