A leánybúcsú és az iphone esete

Az én egyik nagyon kedves barátnőmnek nem is annyira régen volt a nagy nap, mikor feltették a várva várt kérdést, miszerint szeretne-e teljesen megőrülni, és lekötni az életét végleg egy hímnemű lény mellett. Viccel félre téve, élete nagy napja volt, és nagyon boldog is volt, egyértelműen láttam rajta, és természetesen szinte azonnal igent is mondott a nagy kérdésre. Ezután gőzerővel kezdtük a nagy napjuk szervezését, ami mindannyian tudjuk, nem kis feladat. Megvolt már szinte minden. Helyszín, ruha, kiegészítők, azok színei, a vendéglista, ültetési rend és sorolhatnám így tovább. Ekkor egyszer csak felkaptuk a fejünket, és rájöttünk, egy dologra nem is gondoltunk mondhatjuk úgy is, hogy elfelejtettük, a leánybúcsú. Anélkül nem lehet esküvő!

El is kezdtük annak is a szervezését. A barátnőm aktív részese volt a szervezésnek, mert elmondta, hogy bár nagyon szeretne leánybúcsút, de nem szeretne meglepetéseket. Nem akar olyan programot vagy feladatot amiben nem érezné jól magát. Szeretné felhőtlenül boldogan és jól érezni magát az utolsó szabad éjszakáján. Ebben egyet is tudtam vele érteni. Az éjszaka nagyon jól sikeredett, a barátnőm nagyon jól érezte magát, nem érte semmi meglepetés, én viszont nem voltam arra felkészülve, hogy engem fog érni

Teljesen elszabadult a barátnőmmel ugyanis az éjszaka. Elég sokat ivott, nagyon jól érezte magát, nem igazán foglalkozott semmivel, amivel nem is lett volna gond, de egészen egyszerűen nem tudott már vigyázni a telefonjára. Kértem tőle többször is, hogy tegyük el, de nem hallgatott rám. Meg is történt a baj. Az ihone nem igazán szereti, ha leejtik, főleg nem ha kőre és egymás után kétszer is. Először még nem történt semmi probléma, meg is lepődtem. A második esés viszont végzetes lett. Szükségessé vált záros határidőn belül egy iphone kijelzőcsere.

Több is veszett már Mohácsnál, mondtam, majd másnap elkísértem őt az iszereles csapatához, akik mosolygások mellett, gyorsan és szakszerűen kicserélték a telefonja kijelzőjét. A következő meglepetés azt hiszem akkor érte a barátnőmet, mikor már tudta használni a telefonját és megnézte a rajta lévő képeket. Nem tudom a betört kijelző vagy a képek lepték meg jobban, mindenesetre emlékezetes maradt az este és a sztorik is.